Prieteni care lucreaza ca si curier

Prieteni care lucreaza ca si curier

Cel mai bun prieten al meu lucreaza la o firma de curierat door to door. Te intrebi ce trebuie sa faca el? Ei bine cand o persoana il suna trebuie sa se duca la adresa data, mai precis la usa clientului sa preia coletul si sa plece catre adresa indicata de acesta. Evident coletul va ajunge fix la usa destinatarului. De aici vine si numele de curierat door to door. Este un fel de postas mi-a explicat el, doar ca nu trimite hartii ci tot felul de obiecte, depinde de nevoile clientilor.

Atributele unui curier

Atributele unui curier

Ce atributii trebuie sa ai ca si curier . Nu toti avem atributii de curier , cum nu toti putem deveni boxori sau programatori . Pentru a fii curieri trebuie in special sa ai nervi de fier . Spre exemplu daca lucrezi la urgent curierat in bucuresti trebuie in special sa ai nervi de fier , sa fii punctual si promt si rapid ca si persoana , daca nu ai aceste atributii aceasta meserie nu este de tine

Ai fi dispus sa lucrezi la o firma de curierat?

Ai fi dispus sa lucrezi la o firma de curierat?

„Ai fi dispus sa lucrezi la o firma de curierat?” m-a intrebat un domn azi la o cafenea. Sincer sa fiu, acum ca stau si pun lucrurile cap la cap, da as fi! Ca si curier la o firma de curierat poti face bani foarte frumosi. Chiar daca stai foarte mult timp in trafic si ridici lucruri grele primesti un salariu decent din care te poti intretine si fiecare client iti lasa minim 5 lei la fiecare comanda onorata.