Supra costuri

Se poate ca un curierat international sa fie si curierat door to door? Este posibil dar este foarte scump. De ce? In primul rand curieratul international este foarte scump si nici cu cel door to door nu este tocmai ieftin, pentru toate acestea este nevoie de contracte intre mai multe firme iar asta inseamna taxe platite in plus si supra costuri.

Investitie mica

Poti sa iti deschizi o firma de curierat cu investitie mica? Este imposibil sa iti deschizi o firma de curierat cu o investitie mica, pentru a deschide o astfel de afacere este nevoie de o investitie foarte mare pentru masini multe, curieri multi, sedii in diferite parti ale tarii. Dupa parerea mea trebuie intr-o tara de marime medie cel putin 7-8 sedii si 100 de curieri. Costurile sunt mari dar si castigurile pe masura.

Panza de paianjen

Daca nu ai mai comandat pana acum prin curier si iti este frica sa nu ajunga comanda la tine deoarece stai intr-un sat mai izolat nu te speria, sunt curieri peste tot in tara. Toate firmele de curierat au curieri peste tot in tara deoarece acestia trebuie sa onoreze toate comenzile, firmele de curierat isi imprastie curierii ca o panza de paianjen si este posibil sa fie si curier door to door.