Ca si la posta

Ca si la posta

Sunt unele firme de curierat care se comporta exact ca o posta, au sediu in anumite puncte ale tarii si duc coletele doar dintr-un sediu in altul si tu trebuie sa te duci sa il ridici, dar sunt firme de curierat door to door, aceste firme chiar daca sunt mai scumpe iti aduc coletul in fata usii sau il ridica, fara a face absolut nimic.

Mari si rapide

Firmele mari de curierat au si cel mai rapid curierat. De ce? Deoarece asa si-au facut un nume pe piata prin viteza si promtitudine. Aceasta piata a curierilor este foarte “stramta “ si doar prin curierat rapid poti sa-ti faci loc. Eu unul va sustin sa folositi doar firmele mari de curierat deoarece aceste firme tin la numele lor si sunt foarte serioase.

Mereu stresati

Mereu stresati

Curierul este mereu stresat. De ce? Exista foarte multi oameni nesimtiti in lumea asta… Li se poate fura din masina, merge mereu in trafic, clinetii ii dau o anumita ora la care sa ajunga la ei cu coletul ceea ce nu este foarte ok, ca si noi si el este doar un simplu om. Trebuie sa ii fim mereu recunoscatori acestui om care mereu ne ajuta, fie ca vrea sau nu.