In ajutorul oamenilor

In ajutorul oamenilor

Firmele de curierat nu sunt niste simple afaceri, sunt mai mult de atat. Pentru mine firmele de curierat inseamna o firma destinata ajutorului oamenilor. Datorita acestor intreprinderi reusim sa ne trimitem coletele la persoanele draci sau la cumparatori (depinde de scopul coletului ). Pentru a rezista pe piata, o firma de curierat, trebuie sa fie foarte serioasa, aceasta este principala grija.

Viata de curier

Pe piaÈ›a noastră nu mai este loc sa faci nimic… Sincer! Concurenta pe piaÈ›a este mult prea mare, daca reuÈ™eÈ™ti sa ti faci loc profitul este foarte mic. Firmele de curierat sunt pretutindeni, curierii sunt peste tot in tara, pe toate drumurile si sunt foarte stresaÈ›i, de aceea mereu trebuie sa ne repsectam curierul, chiar daca mai intarzie el uneori.

Bacsis

Bacsis

“Bacsis ? De ce sa ii las bacsis ?!” am ramas incremenit cand am auzit un vecin spunand acest lucru sotiei sale de fata cu curierul. Meseria de curier door to door nu este tocmai usoara si trebuie sa ii respectam si adevarul este ca nu au cel mai mare salariu, nu spun ca trebuie sa le lasam bacsis din mila dar din respect pentru toata munca depusa eu spun ca ar fii de obraz sa le lasam mereu ceva.