Oriunde, oricand

Oriunde, oricand

MulÈ›umim domnilor curieri! Eu de origine sunt dintr-un sat mai uitat de lume, este mai greu accesibil, dar un domn curier cărunt mi-a adus coletul cu ajutorul căruia scriu articolul. Era cu masina plină de noroi din cauza drumului prost dar tot mi-a zâmbit. Mi-a povestit ca el călătoreÈ™te prin toata tara ca stie toate satele din MaramureÈ™ si pe cele mai ascunse si o face cu drag ca ajunta oamenii . Deci oriunde e-ai afla sa nu-ti fie frica Domnul Curier iti va aduce coletul .

Domnule curier, m-ati salvat!

Domnule curier, m-ati salvat!

Din nefericire mi-am rupt piciorul… Doamne nu stiam ce ma fac, trebuia sa trimit foarte multe colete si chiar nu stiam cum sa ma misc dintr-o parte in alta, mi-am sunat prietenii sa ma ajute, fratele, dar tot nu ma descurcam, asa ca la compania cu care colaborez de curerat mi-au trimis un curier door to door. Acesti curieri door to door sunt curieri care vin direct in fata usii si duc coletele in fata usii clientului, este un lucru foarte bun pentru persoanele care nu au timp sau au dizabilitati. Domnule curier va multumesc!

Mai rapid ca vantul

Sunt singurul care a ramas uimit cat de repede a venit o comanda? Aseara am comandat o pereche de ochelari iar a 2-a zii de dimineata m-a trezit curierul ca este la usa cu coletul, am ramas pur si simplu uimit! Liderul incontestabil la viteza de a duce la destinatie a coletelor este Fan Curier dar si printer cele mai scumpe companii din tara. De obicei un curier rapid trimite coletul la destinatie in 1-2 zile .