Companii de curierat

Companii de curierat

O companie de curierat oriunde in lume, a virtutea sa principala este de eficienta acestuia de a presta servicii. O mai buna calitate a serviciului, cu atat mai mult sansele de supravietuire clientii satisfacuti, mai bine. Industria este in plina expansiune si de piata se taie-gat competitiv. Avansarea tehnologiei si internet are lucruri mici mai usor si mai competitive, de asemenea. Servicii de curierat in India pot fi separate in cateva categorii. Practic, se incepe cu intraoras de servicii care sunt de aproximativ livrarea rapida de mail-uri si a bunurilor in oras. Extinderea serviciilor, inter-city servicii sunt acoperite. In mod normal, acest lucru este numit ca servicii de transport marfa suprafata unde distanta scurta si sarcini vrac sunt manipulate.

Criteriile servicilor de curierat

Daca aveti o afacere la nivel mondial, fara indoiala, trebuie sa se bazeze pe serviciile unor terte parti, cum ar fi curierii internationali. Performanta acestora are foarte adesea un impact semnificativ asupra reputatiei proprii afacere, astfel incat e extrem de important sa colaborati cu o companie care se potriveste criteriilor dvs. Acoperirea – Unde este locatie companiei de curierat si unde livreaza? Poate sa indeplineasca toate cerintele dumneavoastra si sa ajunga chiar si la cele mai indepartate destinatii? Disponibilitate – Puteti sa va bazati pe firma de curierat, atunci cand aveti nevoie? Daca afacerea dvs. opereaza 24/7 pot sa va ofere acest tip de serviciu? Acestea sunt doar cateva indicii pentru a va ajuta in cautarea serviciilor potrivite. Daca inca sunteti nesigur, ati putea lua in considerare utilizarea unui consultant, care va fi cercetat deja sute de companii diferite.

Livrari internationale

Posta Romana si firma germana de curierat DPD au incheiat un parteneriat pentru infiintarea unui serviciu de livrari internationale, care va fi operational din luna august, a anuntat divizia de servicii express a operatorului national postal, Prioripost. Acest parteneriat face parte din actiunile inscrise in noul plan de management al Prioripost. Incepand cu luna august, PrioriPost, in parteneriat cu DPD, va furniza un nou serviciu economic de curierat international rutier, efectuat in Europa. Prin utilizarea infrastructurilor celor doua branduri, Prioripost isi propune sa creeze un serviciu de livrari internationale, se arata intr-un comunicat. Serviciul RoadShip va pune in comun infrastructura la nivel national pe care o detine Posta Romana cu infrastructura rutiera de talie internationala a firmei de curierat DPD.